top of page

Лагер "До скоро!"
1, 2, 3 Юни

Лагерите в Доджото съчетават спорт и наука чрез изкуство и природа! Разнообразните модули позволяват на Айкидоците да се учат от повече от един ъгъл, а концентрираните занимания им дават възможност да напредват много по-бързо. Често един ден лагер се равнява на седмици редовни тренировки, а повечето време заедно, прекарано в смислени дейности, сформира чувството за общност и принадлежност у децата.

Warm Browns Fall Inspirational Quotes Facebook Post.png

Вярваме, че целодневните занимания в Доджото са изключително полезни за нашите Айкидоци, затова организираме специални Лагери за тези от тях, които ще отсъстват през Лятото. Позиционираме ги преди и след паузата, като участието е БЕЗПЛАТНО с редовното внасяне на абонаментните вноски членски внос за летните месеци! 

Програмата на Лагер “ДО СКОРО!” цели да подготви децата за предстоящата пауза като преговори наученото през годината и ги зареди с ентусиазъм и очакване за новата. Подобна програма организираме и през Септември, с която да се вработим след Лятото и да се подготвим за новия по-Активен сезон.

СПОРТ: 
 

Всеки ден от Лагера имаме специализирана тренировка по Айкидо, която е по-дълга и по-концентрирана от едно редовно занимание. Използваме “свежестта“ на децата преди обяд, за да се вложат повече, а следобед имаме мини преход до парка, където играем активни игри.

272956208_4834521346640827_4963904152660983667_n.jpg

НАУКА ЧРЕЗ ИЗКУСТВО:

По време на Лагера ще направим повече Айкидо - Ателиета, свързани с темите, които учим в Доджото, за да затвърдим наученото през годината и да посеем семенца за размисъл за Лятото. Материалът се представят чрез творчество и преживяване.

ПРИРОДА:

Всеки ден сме навън не само, за да играем на открито, а за да се учим и вдъхновяваме от Природата. Модулите по градинарство са едни от любимите на децата, а чрез него успяваме да им предададем важни житейски ценности. Например: какво ще стане с нашата градинка, ако цяло Лято не я полеем и “се сетим” за нея чак есента? Трябва ли да я подготвим предварително, като я заредим с повече от нашата грижа, или можем да я оставим на произвола и да се надяваме, че красивите цветя, за които сме работили цяла година, няма да се превърнали в бурени?

gradinarstvo (17).jpg

ДНЕВЕН РИТЪМ: 
 

Програмата на Лагера е построена върху разбирането за Ритъма - работа/ почивка, вътре/вън, учене/ игра. Редуваме активните занимания - тренировки или преход до парка, с по-пасиваните - ателие или четене на книга като по този начин се натоварваме и почиваме равномерно, за да се развиваме цялостно.

Стойност на програмата: 70 лв/ ден
 

Всеки член на Доджото, който внася редовно своя членски внос / абонамент/ може да се включи БЕЗПЛАТНО, в случай, че ще има отсъствие повече от месец през Лятото. На всеки месец отсъствие се “полага” по 1 ден Лагер. Т.е при отсъствие 1 месец, може да се включите в 1 ден Лагер, 2 месеца - 2 дни, 3 месеца - 3 дни.

Записването е до запълване на свободните места, а потвърждаването става чрез предварително съгласуване и ВНАСЯНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС до м. Юни (вкл.)

bottom of page