top of page

Предизвикателство 5/7
27.09 - 3.10 2021 г.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.png

Над 30 деца през изминалата седмица положиха Труд и Старание, за да направят цели 5 тренировки за 7 дни! Оценяваме тяхното и на техните родители Усилие! Поздравяваме Ви! 
И припомняме, че 5 тренировки можете да правите ВСЯКА СЕДМИЦА не само, когато се раздават грамоти. 

В началото на учебната година, приветствахме децата, които са се върнали отново в ДОДЖОТО, както и тези, които сега са се записали с едно интересно #предизвикателство - да направят 5 ТРЕНИРОВКИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА, за да покажете на първо място на Себе си, че могат повече, отколкото дори сами предполагат! Тази по-интензивна практика беше страхотен старт на учебната година, с която да се върнат по-успешно към Ритъма и да навлязат по-бързо в новите упражнения.

Обучението в ДОДЖОТО - като всеки друг процес на обучение - иска Старание и Постоянство и колкото повече тренировки правите, толкова повече Напредък ще получавате! 

Знаехме, че децата имат и други ангажименти. Но не може само учене! Доказано е, че двигателната активност помага на умствената, а спортуващите деца са по-организирани и подхождат по-отговорно и към останалите си задачи.

Благодарим на всички участниците и техните Родители, че ги стимулираха и подкрепяха по време на цялото Предизвикателство в ДОДЖОТО! 

bottom of page