НАШИЯТ ЕКИП

DSC_5881.jpg

сенсей Весела Велин

Притежава III дан, Айкикай, защитен в Токио, Япония през март 2018г. след обучение в световната Айкидо централа - Айкидо Хомбу Доджо.   

Започва да тренира Айкидо на 9 години в Сливен, при сенсей Радостин Маринов. Като студентка в София тренира в школата на сенсей Ивайло Петров.

Усещайки преподавателската работа като достигнат момент в своето развитие, през 2014г. започва да преподава към "Айкискул", а през 2015г., заедно с Владимир Велин основават самостоятелно Доджо. 

Има висше образование като Ландшафтен архитект, но избира да се посвети професионално на дейността в Доджото, тъй като я намира за по-ценна в личен план. Запазва интереса към градинарстването и устойчивият начин на живот и продължава да черпи вдъхновение от Природата в различните аспекти на своята дейност. Не спира да надгражда своите технически умения чрез участие в Айкидо семинари като успоредно развива компетентности за преподаването, работата с хора, управлението и развитието на цялата организация. 

влади 2.JPG

сенсей Владимир Велин

Притежава I дан, Айкикай, защитен в Токио, Япония през март 2018г. след  обучение в световната Айкидо централа - Айкидо Хомбу Доджо.  Завършва своята докторска дисертация в направление "Усъвършенстване на спортната тренировка" през  2015г. в НСА "Васил Левски". След 10 години опит като професионален състезател по скок на дължина и троен скок, Владимир осъзнава, че леката атлетика не му дава онова, което търси като духовно развитие. Следва преориентация към източната философия на бойното изкуство Айкидо. За периода 2011 - 2014 години тренира в различни школи в София. Неговият опит като спортист му позволява да напредне бързо и през 2014г. става помощник преподавател. През 2015г.  с Весела Велин основават самостоятелно  Доджо.

Не спира да развива своята личност чрез задълбочено търсене в областта на Езотеричното познание, което прилага в своята работа в Доджото. 

Съавтор на методиката и обучителните материали / програми,  която се прилагат в Доджото.

Нашите преподаватели не спират да тренират активно, за да могат да предават актуални умения и вдъхновение на останалите!