top of page

РАБОТА В ДОДЖОТО

🤸‍♂️За последната година ДОДЖОТО увеличи двойно обема си и за своя разрастващ се екип търсим хора, които притежават качествата: отговорност, дисциплина и стремеж за развитие.

Ако се припознаваш в идеите на ДОДЖОТО, виж нашето предложение за работа за: 

Dojoto_logo-FINAL-2023-2.jpg

🥋МАНИФЕСТ НА СЕНПАЯ🥋

TOP 10 причини да работите в ДОДЖОТО: 

 

Движение

Ако знаеш ползите от движението и то е важно за теб, при нас ще имаш достъп до неограничен брой тренировки и избор от гъвкав график. А с твоя пример, ще можеш да вдъхновяваш малки и големи да поемат по пътя на здравето и активния начин на живот.

 

Личностно развитие 

Да предават Развитието могат единствено тези, за които Развитието е важна ценност. Ако искаш да реализираш своята най-добра версия не само на ниво тяло, а също на ниво - ум, дух и характер? Ако искаш да овладееш своите емоции и да подобриш своите отношения и социални умения? Ще ти помогне нашата методика, която разглежда личността в нейната цялостност. Ще имаш най-близък контакт с нейните автори - нашите сенсеи и достъп до ексклузивни обучения само за треньори. А докато препредаваш на другите, самият ти ще се учиш двойно повече.

 

Кауза

Искаш ли да усещаш, че това което правиш има стойност за много хора. И тези хора са най-важната част от обществото - децата? Ако вярваш, че осъзнатите личности се възпитават от малки и искаш да работиш за тази кауза, заповядай при нас! 

 

Заедно с деца

Ако обичаш работата с деца и знаеш, че понякога те са по-добри събеседници и от възрастните, а ти обичаш да си техен пример - тази работа е за теб. Ако си родител това е чудесна възможност да прекараш повече време с детето си. А ако все още не си - опитът с другите деца значително ще подобри способностите ти в твоето (бъдещо) родителстване. 

Гъвкавост

Основният ни ангажимент е вечер, което го прави идеално за съвместяване с други дейности. Можеш да избираш кога и колко да работиш. На този етап имаш възможност само за само няколко часа на седмица? Няма проблем. Предлагаме гъвкави опции и сме отворени за разговор как можем да си бъдем максимално полезни един на друг. 

 

Работа от вкъщи

Административната дейност на Доджото не е обвързана с физически офис - можеш да работиш в удобни за теб време и място. Нужен ти е само достъп до интернет и лаптоп. 

 

Запознанства с интересни хора

Броят на трениращите в Доджото към момента е над 250, а в периоди на кампания новите посетители достигат до над 100 на месец. Повечето деца идват с двамата си родители, така че умножи тези числа по 3, за да сметнеш с колко много нови хора ще се запознаваш. Имаме представители на почти всяка сфера на дейност, а нашите родители са супер готини и осъзнати млади хора, за които развитието е важна ценност.

 

Иновативност 

Доджото има над 10 години опит и за този период е въвело множество иновативни практики в сферата. Към момента използва авторска методика на обучение, която значително се отличава в световен план, а през декември 2023 обособява нов стил в Айкидо - DOJOTO STYLE, чиято отличителна черта са червените колани. 

Като негов представител и съосновател през 2024 сенсей Весела Велин получи награда Бизнес дама на годината в категорията “Детска спортна школа”. 

 

Стабилност 

Доджото е напълно самостоятелна и самоиздържаща се организация с 0% външно финансиране. Разчитаме единствено на нашите членове и с тяхна помощ поддържаме две материални бази, закупуваме оборудване, изплащаме заплати, финансираме обучения, организираме събития с национален и международен характер. От април 2024 юридическото лице, което управлява Доджото е регистрирано по ДДС. 

 

Възвръщаемост 

За последната една година Доджото е увеличило с над 50% своите членове с отваряне на втора база, разкриване на нови групи и наемане на нови треньори. 

 

Присъедини се към нашия екип и нека заедно отворим още бази, за да може 

Доджото да бъде полезно за още много деца не само в София, а в цяла България…

А защо не и извън нея! :)

🤸‍♂️Ако се припознаваш в идеите на ДОДЖОТО, виж нашето предложение за работа за: 

bottom of page