top of page
P1014511.jpg

Тренировки за партньорство

💥 Омръзна ли ви от “Семейни войни”? Масово начинът да се забавляваме е да видим кой ще победи другия… Дори на сватбата си имаме “отбор на булката”, който се състезава с този “на младоженеца”. Докога ще се борим за надмощие и кога ще осъзнаем, че всъщност отборът е един и това сме НИЕ? Не е ли по-добре да възпитаме на това децата още докато са малки. Защото светогледът за партньорство се изгражда и те ще бъдат много по-успешни и щастливи, ако го имат. Ако се научат да работят ЗАЕДНО с човека отсреща, да чувстват взаимна подкрепа, разбираме и съпреживяване. А какво по-добро, ако този човек е техния родител?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уникалното е Айкидо е, че в него НЯМА състезания и НЕ се бием един срещу друг, а се борим ЗАЕДНО да опазим връзката между нас хармонична. Защото това е трудно и за да го постигнем, ни трябват принципите на Бойното изкуство - дисциплина, самокотрол и себеразвитие.

 

🥋🥋Включете се в Тренировки за партньорство - за деца и родители, на които каним родителите да участват на тренировки ЗАЕДНО с децата си.  Ако все още нямате деца - може да вземете своя партньор или просто да дойдете сам/а - ние ще ви намерим. :)  

 

Необходими ви са ви спортни дрехи (тениска и дълъг панталон) и джапанки - и за децата и за възрастните (дори и да имате кимоно - елате с анцунг). Тренировката не цели интензивност и физическо натоварване, а осъзнаване с ума чрез движение с тялото.

IMG_7925.jpg
седмица ДЕЦА и РОДИТЕЛИ.png

Дати и локации: 

София, ДОДЖОТО

8 - 11.07 - Гео Милев, 19ч.

15 - 18.07 - Манастирски ливади, 19ч. 

Варна, "Социална чайна"

31.07 и 1.08 - от 19:00ч

 

Цена: 

Една тренировка - 30 лв. 

Цената е за двойка (дете - родител или двама партньори)

За членове на ДОДЖОТО с активен абонамент участието е БЕЗПЛАТНО! 

За треньора:

448903821_1097752688601750_1488559953517900102_n.jpg
449090019_3128763493926815_8910127545971694261_n.jpg

Сенсей Весела Велин е съосновател на ДОДЖОТО®️  и на Aikido DOJOTO STYLE, носи червен колан. Има 24 годишен опит като трениращ и 10 години като преподаващ Айкидо. В своята практика е провела над 10 000 тренировки за деца и възрастни, води семинари за деца в България и в чужбина, семинари за деца и родители, както и само за родители.

 

Заедно със съпруга си създават нов стил в Айкидо - DOJOTO STYLE. Според него Айкидо не е начин как да победиш другия, а как да се научиш да работиш заедно с него и да градиш хармонични отношения, които да запазваш дори и в условия на трудности. Есенцията на бойното изкуство е да ставаме по-добри от Себе си, като се борим със собствените си слабости и ги преобразуваме в добри качества. В своята авторска методика, те не се концентрират само върху техниките и движенията с тялото, а върху цялостното израстване на трениращите. Въвеждат редица иновации - част от които са беседите преди всяка тренировка, в които обясняват философията на бойното изкуство и ценностите на Доджото. Съавтор е на авторските материали и текстове, които се използват в Доджото. Има множество участия в национални медии, където говори по темата за възпитанието и дисциплината на децата. Подготвя книга “За дисциплината с любов”, чиято главна цел е да предположи алтернатива на съвременното свръх либерално родителство и да обясни, че здравословните граници са израз на любов, уважение и вяра в способностите на детето. 

 

По образование е дипломиран магистър ландшафтен архитект, но се отказва от тази си професия, за да се посвети на развитието на децата чрез методите на бойното изкуство.

 

Активно се развива в сферите: Педагогика, психология и личностно развитие. 

bottom of page