top of page

Предизвикателство 5/7

29.08 - 04.09 2022 г.
и
12.09 - 18.09 2022 г.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.png

 По традиция в началото на учебната година, приветстваме децата, които са се върнали отново в Доджото с #Предизвикателство - да направят 5 ТРЕНИРОВКИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА, за да покажат най-вече на Себе си, че могат повече, отколкото дори сами подозират! 
Тъй като сме наясно, че някои от вас се завръщат по-късно от ваканцията си, този път сме предвидили две дати – 28.08-4.09 и 12.09-18.09 – за да могат да се включат повече от Айкидоците.

По-интензивната практика е чудесен старт на учебната година, с която да се върнете по-успешно към Ритъма и да навлезете по-бързо в новите упражнения. Обучението в Доджото - като всеки друг процес на обучение - иска Старание и Постоянство и колкото повече тренировки правите, толкова повече Напредък и Удовлетворение ще получавате!

Знаем, че това е период, в който децата ще имат и много други ангажименти. Но и вярваме, че двигателната активност подпомага умствената и трениращите деца подхождат по-отговорно към останалите си задачи. Важно за Айкидоците е да бъдат подкрепени от своите Родители и стимулирани от своите Учители, затова всеки успешно преминал Предизвикателството, ще получи Грамота от Доджото!

Имате на разположение пълния седмичен график на Доджото, от който да изберете 5 посещения (може да бъдат в 5 различни дни или няколко дни по двойни тренировки).

Могат да участват Деца и Възрастни от всички нива!

Необходимо е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ в избраните часове с цел по-добра организация на учебния процес!

🍀 Инициативата е БЕЗПЛАТНА за членовете на Доджото на абонамент,  като всяко дете може да се включи в една от двете седмици.

bottom of page